Nieuwe website Party Rental Bernisse


nieuwe-websiteNa de opening van Party Rental Rotterdam, wat sinds 5 september 2015 volledig meedraait onder Party Rental Bernisse, is het tijd voor een nieuwe website.
Hier huur je ook ons volledige assortiment !

Waarom een nieuwe website ? Dat is makkelijk te beantwoorden, door onze constante uitbreiding, wat bijna allemaal in eigen beheer is, kunnen wij dit realtime op onze website zetten.

Anno 2016 moeten wij natuurlijk ook met de tijd mee, dus deze website is ook leesbaar op mobiele devices, dus ook onderweg op je telefoon of tablet kun je gewoon dat leuke opblaasfiguur opzoeken, en een vraag over stellen !

Afgelopen jaren heeft Party Rental Bernisse, wat in het Nederlands voor Party Verhuur Bernisse staat, zich uitgebreid tot een goede speler in de markt. Naast de partytent waar we mee begonnen zijn in 2011, hebben we nu een ruim assortiment aan Abraham, Sarah, Baby, Feest en Bruidspaar opblaasfiguren, hier zit zeker iets voor jou tussen !
Naast dit ruime assortiment opblaasfiguren, hebben we ook genoeg mogelijkheden om het gehele feest aan te kleden, denk hierbij aan tafels, statafels, maar ook springkussens, een stormbaan, een multiplay springkussen, tot aan draaimolens en trampolines aan toe !

Wij zijn in de gemeente Bernisse actief, wat tegenwoordig Nissewaard is, maar natuurlijk ook ver daaromheen !

Zo hebben we al klanten gehad die een Abraham, Sarah, Partytent, Statafel, Baby, Bruidspaar, Biertafel, Springkussen, Stormbaan hebben gehuurd uit de volgende plaatsen:

– Abbenbroek
– Zuidland
– Heenvliet
– Geervliet
– Biert
– Simonshaven
– Spijkenisse
– Hellevoetsluis
– Oudenhoorn
– Nieuwehoorn
– Oostvoorne
– Rockanje
– Brielle
– Tinte
– Hoogvliet
– Rhoon
– Poortugaal
– Rotterdam
– Rozenburg
– Vlaardingen
– Schiedam
– Hekelingen
– Goudswaard
– Piershil
– Oud-Beijerlan
– Nieuw-Beijerland
– Numansdorp
– Strijen
– Strijensas
– ’s Gravendeel
– Barendrecht
– Heinenoord
– Puttershoek
– Westmaas
– Klaaswaal
– Mookhoek
– Mijnsheerenland
– Binnenmaas
– Stellendam
– Goedereede
– Ouddorp
– Middelharnis,
– Den Bommel
– Dirksland
– Oude-Tonge
– Nieuwe-Tonge
– Brouwershaven
– Renesse
– Burgh-Haamstede
– Westenshouwen
– Middelharnis
– Zierikzee
– Dordrecht
– Sliedrecht
– Capelle aan den IJssel
– Hoek van Holland
– Naaldwijk
– ’s Gravenzande
– Krimpen aan den IJssel
– Ridderkerk
– Zwijndrecht

Staat de plaats er niet tussen waar je iets van ons neer wilt zetten ? Geen stress, deze zetten wij er graag bij ! Niets is ons te gek, zo hebben ook onze opblaasfiguren ook buiten onze lansgrenzen gestaan, zoals Antwerpen en Curacao ! bedankt-fb

Tot zover dit nieuwsbericht, kijk gerust op onze site rond, mocht u iets niet vinden waar u naar op zoek bent ? Neem gerust contact met ons op ! En vergeet niet, huren hoeft niet duur!

Rest mij alleen nog, vanaf deze plek, Kevin Haver te bedanken voor de ontwikkeling en support bij het maken van onze nieuwe website !
Kevin is verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de hoofdlijnen van de website, wij hebben alleen de producten erin gezet, op een gebruiksvriendelijke manier ! Top, en bedankt voor je geduld 😉

Met feestelijke groet,

Dennis